Palvelut

Tarjoamme monipuolista ja luotettavaa kotihoitoa asiakkaillemme heidän muuttuvissa elämäntilanteessaan. Toimipisteellämme Haapajärvellä pesemme lisäksi asiakkaidemme pyykit ja matot pienpesulassa.

Yöhoidon palvelut

Yöhoidon palveluihimme lukeutuvat perushoito- ja huolenpitotyö, lääkehoito, palvelukodeissa hoitoa tukeva työ, vitaalitoimintojen mittaukset ja tarkistukset, hälytyskäynnit sekä asiakkaan hyvinvoinnin tarkistukset. Päivystämme myös puhelimitse työvuorojemme aikana, jolloin asiakas voi ottaa meihin yhteyttä joko Stella-turvapuhelinpalvelun kautta tai itsenäisesti omalla puhelimellaan. Palvelemme klo 21.30-07 viikon jokaisena yönä.

Hoitotyössä meille on tärkeää kohdata jokainen asiakas yksilönä ja ylläpitää asiakkaan omatoimisuutta. Pyrimme luomaan asiakkaillemme turvallisen ympäristön, jossa apua on aina saatavilla ja riskitekijät on minimoitu

Pienpesulapalvelut

Tarjoamme pesulapalveluja toimipisteellämme Haapajärvellä maanantaista perjantaihin klo 10-17 tai sopimuksen mukaan. Tarvittaessa noudamme pyykkisi kotoa ja palautamme ne sinulle puhtaina takaisin. Kilopyykin hinta alkaen 4 euroa/kg.

Asiakaspyykin ohella pesemme myös mattoja. Otamme pesuun niin räsymatot, plyysimatot kuin villamatotkin.

Ota yhteyttä ja tilaa nouto pyykeillesi tai tuo ne suoraan pesulaamme!